MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
A klasszikus stílus. Haydn, Mozart, Beethoven

: A klasszikus stílus. Haydn, Mozart, Beethoven

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

638 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633301815

tartalom:

Charles Rosen könyve címében hirdeti célját, szemléletét, feldolgozásmódját. Nem történet, nem a százával ismert vagy méltán-méltatlanul elfeledett kismesterek, nem mindenki szótárában egységes köznyelv felmérése, seregszemléje. Más, több ennél. A zene, a stílus összefoglalása. A köznyelvé is, de abban a kristályos, egyszersmind egyéni formájában, ahogyan a korszak három vitathatatlan zsenijének művében közössé, s egyben sajátossá vált... A könyv sajátos szempontjainak fonalán haladva teljes képét adja a (bécsi) klasszikus zenének. Szemléletének, fogalmazásmódjának egyik fő forrása, jellemzője és értéke, hogy Charles Rosen kiváló zongoraművész, ugyanakkor művelt, nagy tudású egyetemes muzsikus: anyagát az abban benne élő, gyakorló zenész otthonosságával, elevenségével látja és láttatja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!