MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Andreas Rauch Musicalisches Stammbüchlein (1627)

Andreas Rauch Musicalisches Stammbüchlein (1627)

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

MTA Zenetudományi Intézete

Kategóriák:

Zene Kotta Német nyelv

Nyelv:

Magyar, Német

Sorozat:

Musicalia Danubiana

Terjedelem:

226 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963014879x

tartalom:

˝Az Ausztriából Sopronba menekült Andreas Rauch a város zenei életének évtizedeken át vezető alakja. A város életéhez kapcsolódó sokféle alkalmi zenének nemcsak betanítója, vezetője, de jelentékeny részben szerzője is. A környezetébe tartozó zenészek jönnek-mennek a mai Szlovákia, Ausztria, Magyarország városai között, hatásukkal erősítve e regionális kultúra közösségét. Rauch Sopronban és Sopron számára írt művei sorozatunk későbbi köteteiben kerülnek kiadásra. A most megjelenő Musicalisches Stammbüchlein-t Rauch már készen hozta e városba, de nem azért, hogy ott csak a kottatárat gyarapítsa. A helyi használat és a szerző révén része lett a magyar zenetörténetnek is a társasdalok e gyűjteménye - egy civilizált, bár könnyed, de a magas zenével szembe nem kerülő városi zeneélet ígéreteként. Még inkább dokumentuma egy határokat nem ismerő Cultura Danubiananak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!