MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Az új zene. 1900 - 1960

: Az új zene. 1900 - 1960

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Aaron Copland (Brooklyn, 1900. - New York, 1990.) amerikai zeneszerző, zenepedagógus és karmester, az amerikai zene egyik legjelentősebb egyénisége. "A könyv első része a mai zene általános történetét adja, bemutatja az irányzatokat, a technikákat és magukat a mestereket. Érdekes, ahogyan Copland szembesíti saját magát korábbi véleményeivel. A könyv első kiadása ugyanis 1941-ben készült, a második pedig 1967-ben. A két korszak látásmódja pedig nem egyszer ellentmondó... A mű második fejezete jeles amerikai zeneszerzők portréját - emberi és művészi képmását adja. A harmadik, befejező szakasz a legújabb törekvéseket sorakoztatja fel, egy minden újra fogékony, de a muzsikát mindennél nagyobb becsben tartó alkotóművész szemszögéből."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!