MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Dohnányi Ernő

: Dohnányi Ernő

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Nap Kiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

379 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Mesterem emlékének - mondja az ajánlás, mintegy előrebocsátva azt, amiről a könyv minden sora tanúskodik; a szerző életének legnagyobb élményének állít emléket itt, azzal a szeretettel, amelyet ez az élmény ébresztett benne. A könyv-forma mégis objektivitásra kötelez, kivált az ilyen "első-monográfia", mint az, amely sokat vitatott hősének halála után tíz esztendővel látott napvilágot. [...] Dokumentumok ezrein rágta át magát, hogy megismerje a teljes embert, életét, karakterét, művészetét. Munkájának eredménye hallatlanul izgalmas dokumentációja egy tragédiákkal és ellentmondásokkal terhes történelmi és zenetörténeti korszaknak, amely egyszersmind emberi tartalommal tölti meg a lexikonbéli szabványmondatot: Dohnányi Ernő - világhírű magyar zongoraművész, zeneszerző, karmester és kiváló pedagógus."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!