MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Életem

: Életem

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

168 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Életem különböző korszakainak néhány emlékét szeretném megörökíteni ebben a könyvben, s felkelteni vele mindazoknak a figyelmét, akiket munkásságom és személyem érdekel. Nem elsősorban életrajznak szánom tehát, inkább egyszerű elbeszélésnek, amelyben apró adatok sorakoznak a fontos események mellé; nekem valamennyi fontos, s ezeket szeretném emlékezetem alapján elmondani. Persze nem szorítkozhatom száraz tények közlésére. Amikor felidézem emlékeimet, vallanom kell véleményemről is - mi tetszett, mit szerettem és mit utáltam. Jól tudom azonban, mennyire változik minden ilyesmi az idők folyamán. Óvakodtam tőle, hogy a mai véleményemet összekeverjem a múltban vallottal. Más oka is van e könyv megírásának. A rólam megjelent interjúkban gondolataimat, szavaimat, de még a közölt tényeket is gyakran annyira megmásították, hogy teljesen felismerhetetlenné váltak. Meg akarom mutatni az olvasóknak igazi arcomat, eloszlatni a műveim és személyem körüli félreértéseket - ezért vállalkoztam erre a munkára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!