MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Emlékeink Weiner Leóról

Emlékeink Weiner Leóról

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633305594

tartalom:

˝1985. április 16-án ismét centenáriumot ünnepel a magyar zenei élet: Weiner Leó születésének 100. évfordulóját. A Bartók- és Kodály-centenáriumok közvetlen nyomdokába lépő Weiner-évforduló mindenki-szánmára jelzi, hogy Weiner nemzedékileg egészen szorosan csatlakozó pályatársa volt Bartóknak és Kodálynak, s azt is tudatosítja, hogy az ő munkássága is meghatározó jelentőségű volt századelőnk zenei aranykorában. Tevékenységében szorosan egybefonódott a zeneszerzői és pedagógusi munka. Világhírűvé vált kamaramuzsikusok nemzedékeit nevelte fel; a világon több száz művész él és dolgozik Weiner tanításának eltéveszthetetlen jegyeit viselve muzsikálásán. Negyvenkét kortársának, tanítványának és munkatársának emlékezéseit tartalmazza ez a kötet, akik Weiner életét, zeneszerzői és tanári működését idézik fel. Századunk zenei összképének megismeréséhez feltétlenül szükséges Weiner Leó életének és életművének tanulmányozása.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!