MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Ének II/A

: Ének II/A

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Zene Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az "Ének II/A" jegyzet a főiskolák második évfolyama számára készült, figyelembe véve a kétszakos képzés igényeit. Az első évfolyam anyaga a magyar népzene alapos megismertetésével lerakta a szilárd alapokat mind a zeneelmélet, mind az ének-szolfézs programjában. jelenlegi elgondolásunk szerint az ének jegyzet példatárait zenetörténeti sorrendben sorakoztatjuk fel. Ez az első ilyen kötet; e szerint ez a jegyzet a középkor, reneszánsz és barokk muzsikáját tartalmazza, kivéve Bach és Händel műveit. Kiegészítésül szolgál a magyar, rokon és idegen népek népzenéje és a mai magyar zeneszerzők kompozíciói. Elsősorban vokális zenét, összesen XIII. leckét, azaz 13 hétre elosztható bőséges anyagot nyújt.

leírás:

Mérete: 20 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!