MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Gradus a barokk furulyához. A zongorakíséretes darabok partitúrája

Gradus a barokk furulyához. A zongorakíséretes darabok partitúrája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Eötvös József Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Tankönyv Kotta

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

75 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"Ez a gyűjtemény, (illetve tankönyv, iskola) a barokk-rendszerű (angol-szisztéma) furulya tanulására alkalmas, zenei előképző után, (szolfézs-tanulás mellett) átlagos képességű növendékek számára, akik technikailag, zeneileg igényesebben szeretnének furulyázni. Alkalmas: C- (szoprán, ill. tenor), valamint F-hangolású (alt, szopranino, basszus) furulya tanulására a kottában közölt leírások, utalások szerint. Metodikai útmutatást is tartalmaz, ezért felnőttek (14-16 évestől) a zenei alapismeretek birtokában, autodidakta módon, tanár nélkül is használhatják. Felépítése: 3 x 10 lecke. Az lecke tartalmazza az új technikai elem gyakorlására szolgáló zenei anyagot; a IX. lecke a hozzá tartozó Társaszene-anyagot, a X. lecke pedig az ugyancsak azonos nehézségű zongorakíséretes darabok gyűjteménye, amelyhez külön melléklet közli a partitúrát. A mintegy 600 dallam a nemzetközi gyermek- és népdalkincs, a különböző zenei korszakok különböző nemzetiségű zeneszerzőinek művei, illetve azok részletei, témái. Az egy-egy feladat gyakorlására szolgáló sok zenei példa válogatásra ad lehetőséget, az írásbeli feladatok játékossá teszik használatát, az üres kottasorok pedig munkafüzetként használhatók, vagy kedves dalok hozzáírásával bővíthetik a gyűjteményt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!