MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Írások népzenénkről

: Írások népzenénkről

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Zene Néprajz Népköltészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631809471

tartalom:

"Posztumusz kötetet tart kezében az olvasó. Bárdos Lajos 1986 novemberében tette le kezéből örökre a tollat. Szeptemberben adta át e könyv kéziratát a szerkesztőnek, és október végén aláírásával hitelesítette azt a szerződést, amely a Kiadó és Szerző között megköttetett a könyv megjelenésére vonatkozólag. A szerkesztés közben híven követtük a Tanár úr szándékát és kívánságait. Úgy jelent meg e könyv, ahogy azt értő és gondos figyelmességével ő megtervezte. Ajánljuk e kötetet mindazoknak, akik a magyar népdal értő gondozói, akik azon nőttek föl, és azt adják tovább; ajánljuk mindazoknak, akiknek szerencséjük volt Bárdos tanár urat személyesen ismerni, előadásait hallgatni, írásait olvasni. És mindenek előtt ajánljuk az ifjú nemzedéknek, akik tudást és bölcsességet kívánnak szerezni; céljuk és szándékuk tovább ápolni a magyar népdal szeretetét, a szép iránti lelkesedést."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!