MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Johann Sebastian Bach kantátái

: Johann Sebastian Bach kantátái

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

783 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633304032

tartalom:

"A magyar hangverseny látogató közönség egészen a közelmúltig néhány Bach kantátát hallhatott csupán. Pedig a zeneszerző életművének csaknem a felét teszik ki ezek a bensőséges, lírai vokális kompozíciók, és bár csak egy részük maradt ránk (az egyházi kantátáknak kb. 40 százaléka, a világiaknak a nagyobbik fele elveszett), még így is lenyűgöző mennyiségben és változatosságban reprezentálják Bach muzsikájának egyik legfontosabb műfaját, melyet életútja egyes állomásain szinte "mindennapi kenyérként" művelt. (A legbőségesebb kantátatermő időszakban, a lipcsei Tamás-templom szolgálatában éveken keresztül minden vasárnapra új kantátát komponált!) A művekkel való ismerkedést, az egyre szaporodó lemezfelvételek és élő előadások értőbb befogadását segíti Alfred Dürr világhírű Bach-kutató könyve, amely elsőként vállalkozik valamennyi kantáta ismertetésére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!