MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Joseph Haydn élete dokumentumokban

, : Joseph Haydn élete dokumentumokban

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

380 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Még élt, s javában alkotott Bach és Händel, a barokk muzsika két betetőző mestere, amikor Joseph Haydn egy kis burgenlandi falu bognármesterének házában meglátta a napvilágot. S már lezajlott Beethoven 5. és 6. szimfóniájának bemutatója, amikor az agg mester örökre lehunyta szemét. Egy évvel halála után pedig megszületett Chopin, Schumann... E hosszú életút, mely magába zárja Mozart egész pályafutását, nemcsak a zenetörténet nagy korszakait íveli át a barokk muzsikától a bécsi klasszicizmuson keresztül a korai romantikáig, hanem a világtörténelem sorsfordulóinak, mozgalmas eseményeinek egy döntő szakaszát is átfogja: a felvilágosodás korától a francia polgári forradalmon át a napóleoni háborúkig."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!