MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Liszt a miénk!

Liszt a miénk!

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p., 26 tbl.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"A téma oly nagy és majdnem kimeríthetetlen, hogy vaskos kötetekbe sem lehetne beleszorítani. Azonban a következő cikkekben minden oldalról meg van világítva e nagy emberünk élete, művészete, működése és befolyása kortársaira s így valóban egy teljes és hamisítatlan képet nyerünk Liszt nagy egyéniségéről. Nagy jelentősége van e kiadványnak sok szempontból. Mindenekelőtt Liszt Ferencet közel hozza a magyar közönség szívéhez, továbbá alkalmas a Liszt-kultusz terjesztésére, mely jelentőségének kidomborításából, műveinek megismeréséből áll. Nemzeti szempontból kétszeresen fontos, mert minden nagy ember nemcsak előre viszi nemzetét, de a világ szemét is hazája felé irányítja és annak tekintélyét nagyobbítja."

leírás:

A könyv gerince szakadt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!