MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Ludwig van Beethoven zongoraszonátái

: Ludwig van Beethoven zongoraszonátái

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Ez az írás abban a meggyőződésben gyökerezik, hogy Beethoven oly szellemi hatalom, a magyar kultúréletnek is oly fontos tényezője, hogy jelenségét és jelentőségét - legalább nagy vonásaiban - minden műveltségre igényt tartó embernek ismernie kell. A zenevilág legnagyobbra becsült komponistája azonban még ma sem részesül alkotásai teljes etikai nagyságukban felfogó megítélésben. Az embert, környezetét és külső körülményeit életrajzírói igen részletesen ismertetik, vázlatkönyvei szellemi műhelyébe engednek nagyszerű betekintést, műveinek formai elemzése és esztétikai értékelése pedig a külföldi szakirodalomban egész könyvtárakat tölt meg. [...] Ez a könyv a zenetudomány eszközeivel és a megérzés közvetítésével akar hidat verni a teremtő géniusz és a zenei közönség színe-java: a Beethoven-hívők és rajongók nálunk is nagy tábora közt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!