ANTIK-VARIA / Dedikált könyv kategória termékei
Mégis szól a magyarnóta

: Mégis szól a magyarnóta

Kiadás:

Szentendre, 2002

Kiadó:

Musica Hungarica Művészeti Kft.

Kategóriák:

Dedikált könyv Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Mint békési lakos, aki idestova negyven éve képtelen elszakadni szülővárosától, azt tapasztalom, hogy a békési emberek (azaz hogy a „bíkísiek”) dolgos hétköznapjaik végeztével vagy egyéb alkalmakkor szívesen ülnek le beszélgetni, borozgatni, dalolgatni egymással. Egy-egy dal mindig segít rögzíteni a pillanatnyi élményt, az aktuális eseményeket. Jól esik visszaemlékezni rá, nosztalgiázni róla. Nekem például most az a sor jutott eszembe, hogy „mert akinek nótája nincsen, annak szíve sincsen”.
Nos, ez a könyv bizonyára hasznára lesz azoknak, akik egy nótát csak félig-meddig tudnak, de mellette újak szövegével is megismerkedhetnek, hiszen a szerző legalább 160 dal szövegét helyezte el a szövegrészek között."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!