MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Művészet és forradalom

: Művészet és forradalom

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Seneca Kiadó

Kategóriák:

Zene Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

226 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Nietzsche első kötete, A tragédia születése Wagner Művészet és forradalom című tanulmányának az átfogalmazása. Wagner felkiáltott : "nini, van itt egy kamasz, aki az én gondolataimat fújja, ráadásul jobban is ír mint én, filológiai műveltsége nagyobb és még schopenhaueriánus is. Felveszem az udvartartásomba, az aprómunkát majd megírja helyettem !" De hát kemény dolog egy zseni közelében élni, és miután senki sem hős a komornyikja előtt, Nietzsche úgy döntött, miért is ne lehete maga is klasszikus. Ezért elkezdte támadni Wagner-t. Ugyanakkor Nietzsche élete végéig rajongott Wagner-ért és lélekben mindig az árnyékában élt. Az Ecce homo-ban (1899!) Nietzsche bevallja, hogy soha senkit nem szeretett annyira, mint Wagnert." Részlet egy fóumból...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!