MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Negyven év magyar zenekultúrája

: Negyven év magyar zenekultúrája

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

504 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633305764

tartalom:

A szerző írja könyvéről: "... A zenekultúráról igyekszem áttekintést, összefoglalást adni, nem a zeneszerzésről vagy általában a zenei alkotó munkáról, ideszámítva a zenetudományt is. A zenekultúra ennél sokkal tágabb fogalom, szerves része az alkotás, előadás, befogadás; másik ágán a zenei öntevékenység; harmadik ágán a befogadásra és hivatásos művészéletre egyaránt előkészítő zenei nevelés. Szerves része a zenei szórakoztatás, a nem feltétlenül könnyű "könnyűzene" is. A zenekultúra elképzelhetetlen továbbá kiterjedt terjesztő apparátus és intézményrendszer, anyagi bázis és infrastruktúra nélkül. Éppúgy hozzátartozik a hangversenyrendező, mint a hangversenyterem... A magyar zenekultúra 40 esztendeje immár történelem, s e históriát átlapozva, nem minden fejezete derűs, örömteljes. Ámde, tanulságaival egyetemben, mindez együttesen alkotja a korszakot, a mi korunkat..."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!