MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Opera

: Opera

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Képzőművészeti Kiadó

Kategóriák:

Zene Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mű és mestere

Terjedelem:

144 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789633370476

tartalom:

"Különös zenei műfaj az opera. A fülbemászóan dallamos áriákat még azok is dúdolják, akik egyetlen előadást sem láttak. Vannak fanatikus Mozart- vagy Wagner-rajongók - ők az első hangtól az utolsóig ismerik kedvenc operáikat. A műfajjal most ismerkedőknek és a vájt fülűeknek egyaránt hasznos segítséget nyújt ez a könyv, amely azon túl, hogy a beavatottság érzetét kelti, színes és érdekes olvasmány is a műfaj izgalmas történetéről, a szerzők életéről, a művek cselekményéről, a színfalak előtti és mögötti legendákról és pletykákról, egyszóval, az opera és az operacsillagok világáról. Ráadásként, néhány fontos vagy érdekes esemény abból az időből, amikor a szóban forgó operák születtek, segít megérteni a korszellemet, mintegy összekötve a zenés színház szenvedélyekkel teli, abszurd, drámai, virtuális világát azzal a jóval szürkébb, unalmasabb valósággal, amelyben mindannyian élünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!