MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Opera

: Opera

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

518 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633305640

tartalom:

"Az opera barátainak fokozódó igényeit elégíti ki Till Géza kézikönyve: a dalszínházainkban játszott, a rádióban hallható, a hanglemezeken megörökített és zenetörténei szempontból jelentős százhatvanöt opera rövid, de minden fontosat magában foglaló ismertetését találja benne az olvasó. Az egyes művek szerzőinek élettörténete, alkotómunkájuk jellemzése és az egyes operák cselekményének leírása mellett tájékoztat a szerepek hangfekvéséről, az ének- és zenekar nagyságáról, összetételéről, a játékidő tartalmáról, sőt a helyes előadásmódról is. A kedvelt kézikönyv új, immár negyedik kiadása alapos segítséget nyújt az élménnyé vált muzsika megértéséhez és értékeléséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!