MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Pataky Kálmán

, : Pataky Kálmán

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nagy Magyar Előadóművészek

Terjedelem:

68 p., 10 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"E sorozattal több feladat megoldására vállalkoztunk. Mindenekelőtt a múlt nagy jelentőségű magyar művészeinek állít emléket; ébren tartja az emlékezést azokban, akik még látták-hallották előadóművészetünk nagyjait, s felidézi azok előtt, akik már csak hírből, képekről és hanglemezekről ismerik őket. Helyet kapnak a sorozatban azok is, akik közöttünk élnek, de pályájuk lezárt, akikkel még találkozhatunk, de színpadon, hangversenydobogón már nem hallhatjuk őket. Ezeket a célokat szolgálja a kötetek komplex jellege is: a művészek életútját és művészetük értékelését egyaránt tárgyaló szövegrészt gazdag képanyag és hanglemezmelléklet teszi teljessé. Végül pedig, van a sorozatnak tanító célzata is: a nagy énekesek és instrumentalisták művészetének elemző megvilágítása segítséget nyújthat a mai muzsikusoknak is."

leírás:

2 db. hanglemez melléklettel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!