MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Régi magyar orgonák. Eger

: Régi magyar orgonák. Eger

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633303206

tartalom:

A kitűnő magyar organológus, Szigeti Kilián sorozatának e kötete Eger régi orgonáit tárgyalja. A sorozat eddigi köteteinek mintájára, a szerző ezúttal is széles alapokon nyugvó általános kultúrtörténeti háttérbe ágyazza be az egri orgonaépítés történetét. A nagy történelmi múltú város földrajzi fekvése meghatározza az orgonaépítés stílusát is. Szigeti Kilián eddigi köteteiben dunántúli városokat vett sorra - szinte természetesnek mondható, Győr, Szombathely, Pécs, Kőszeg orgonaépítőinek példaképei az osztrák-dél-német terület mesterei voltak. Az észak-magyarországi Egerben viszont a cseh-morva hatás érvényesül, s így ez a kötet más stílust, más módszereket tár az olvasó elé, mint az eddigiek. Mindezt a sok kép is bizonyítja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!