MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Repülj fecském. Reményi Ede regényes élete

: Repülj fecském. Reményi Ede regényes élete

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Renaissance Könyvkiadóvállalat

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Reményi Edét, a hegedűművészt és zeneszerzőt, Liszt, Wagner, Brahms a legnagyobb zseninek tartották. De kevesen ismerik csodálatos életét, mely változatos fordulataiban a legizgalmasabb regénnyel vetekszik.
E könyv lapjain megelevenedik egy letűnt korszak. Látjuk a fiatal Reményit, aki Görgey Artúr tábori hegedű-virtuóza. Elkísérjük legendás hangversenykörútjára, melynek során összemuzsikálja a Petőfi-szobor költségeit. Követjük külföldi diadalai színhelyére, ahol a magyar dal nagyszerű tolmácsolásával hazánknak mindenütt dicsőséget szerez. Megismerkedünk kalandos életével, küzdelmeivel, romantikus házassága történtével. Nyomában maradunk amerikai koncertjéig, amikor a mámorosan éljenző közönség előtt kihull kezéből a vonó és nemes szíve utolsót dobban.. .
Lestyán Sándor a kiváló író és kultúrtörténész a legnagyobb alapossággal rakta össze e gazdag élet színes mozaik-kockáit. Könyve a regényes életrajz-irodalom legértékesebb termékei közé tartozik. A díszes kiállítású kötetet korabeli műmelléklet teszi még érdekesebbé.
 

leírás:

Átkötött példány. Borítója ráragasztva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!