MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Téma variációkkal. Emlékezések és gondolatok

: Téma variációkkal. Emlékezések és gondolatok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

494 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A nemrégiben elhúnyt kiváló karmester önéletírásának első része (kb. 1890-ig) a zenére született ember ifjú éveinek élményeit örökíti meg, a második a fiatal korrepetitor, majd karmester életét, melynek színhelyei Hamburg, Breslau, Pozsony, Riga, Berlin, Bayreuth, Bécs, a negyedik a szerző müncheni éveivel foglalkozik, az ötödik a már beérkezett, világjáró művészt mutatja be, a hatodik rész a német nácizmus hatalomrajutásának idejével kezdődik, leírja benne a szerző menekülését Németországból, amerikai emigrációjának éveit (ahol si Th.Mann, Werfel, Busch, Hubermann és az európai kultúra sok más kiválósága találkozott), majd visszatekint félévszázados pályafutására, amelynek vezérmotívuma kezdettől mindvégig a muzsika szolgálata volt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!