MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Út a muzsikához

: Út a muzsikához

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Harminc esztendeje foglalkozom zenepedagógiával, hol a tanterem zongorája mellett, hol az előadói pódium. E három évtizedes munka során újra és újra nekem szegezték a kérdést: Hogyan hallgassunk zenét?! Akik szívvel-lélekkel átadták magukat az aktív muzsikálásnak, azok nemigen hánytorgatták e kérdést; annál inkább azok, akik a zenei út nehézségeitől visszariasztva abbahagyták a hangszertanulást s csak mint zeneélvezők folytatták a muzsika tanulmányozását, a mesterekkel és mesterművekkel való ismerkedést, zenei műveltségük elmélyítését. Fel sem sorolható: hányféle variációban szólalt meg e kérdés: félénken, az olyan ember hangfelvétel, aki szinte reménytelennek látta a problémát; hallottam megfogalmazva úgy is hogy az valóságos számonkérés volt: - miképpen lehetséges az, hogy értem az írókat, élvezem a festőket, magaménak vallom a nagy szobrászok alkotásait, ismerőseim, sőt: barátaim az építőművészet remekei - csak éppen a zene zárkózik el előlem!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!