MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Utam a zenéhez. Öt beszélgetés Lutz Besch-sel

: Utam a zenéhez. Öt beszélgetés Lutz Besch-sel

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

114 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Kodály Zoltán szól hozzánk e lapokról. Önmagáról vall. Ez teszi utolsó könyvét kétszeresen értékessé. Összegyűjtött írásainak két kötete, mely Visszatekintés címmel Bónis Ferenc sajtó alá rendezésében jelent meg, rövid utolsó fejezetében adja közre valamennyi önéletrajzi vonatkozású megnyilatkozását. E fejezet folytatásaként jött létre ez a kötet, mintegy az életmű lezárásaként. Igazi "visszatekintés"; végső összegzése alkotói, tudományos és pedagógiai elveinek. Egyben pedig útmutató is azok számára, akik művészete, munkássága iránt érdeklődnek. Keresztury Mária hű és pontos tolmácsa a Lutz Besch-sel folytatott élénk, fordulatos beszélgetéseknek. A német könyvben Ernest Ansermet, Benjamin Britten és Yehudi Menuhin köszöntötte az élő Kodályt. A magyar kiadásban Szabolcsi Bence búcsúztatja a közben elhunyt mestert.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!