TERMÉSZETTUDOMÁNY / Zoológia kategória termékei
A Föld állatvilága. Kis állatföldrajz

: A Föld állatvilága. Kis állatföldrajz

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Zoológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Állatbarát

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632340183

tartalom:

Szívesen végignézzük az ismeretlen tájak állatvilágáról szóló filmeket, elcsodálkozunk az állatok szín- és formagazdagságán, örülünk, ha egy erdei séta alkalmával őzzel, szalmandrával találkozunk. Tóparton ülve elnézegetjük a rovarokra vadászó békákat, a víz fölött cikázó szitakötőket, a fákon, bokrokon csicsergő, a parton sétáló madarakat. Látva az állatvilág gazdagságát, sokunkban felmerül az igény, hogy átfogó képet kapjuk a Földüket benépesítő állatvilágról, s választ kapjunk kérdéseinkre: miért különbözik annyira két azonos éghajlatú terület állatvilága, miért nincs tigris Afrikában, miért csak Ausztráliában él kenguru, miért hiányoznak a pingvinek az Északi-sark állattársulásából. Ez a könyv egy képzeletbeli világ körüli út kapcsán megismertet bennünket a vizek és százazföldek állatvilágával, s választ kapunk kérdéseinkre is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!