TERMÉSZETTUDOMÁNY / Zoológia kategória termékei
Állatok farsangja

Állatok farsangja

Szerkesztő:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Zoológia Vers Mese Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

427 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631114171

tartalom:

˝Közmondások, szólásmondások, találós kérdések, versek és mesék - kutyáról, macskáról, rókáról, nyúlról, oroszlánról, sündisznóról, denevérről, majd minden állatról, amelyet a kisgyerek már látott az utcán, a kertben, az erdőben vagy az állatkertben. De nemcsak mesélnivalót gyűjtöttünk össze ebben a sok rajzzal, képpel illusztrált kötetben, hanem játékokat és olyan több szereplős, könnyen dramatizálható, előadható, eljátszható irodalmi anyagot is, amely jól felhasználható óvodai ünnepélyeken, gyermekfarsangon. Így ezt a kötetet nemcsak azoknak a szülőknek ajánljuk, akiknek gyereke most ismerkedik az állatokkal, hanem azoknak az óvónőknek is, akik csoportjuk számára színesebbé, játékosabbá akarják tenni a foglalkozásokat. Sok olyan verset, mesét is találnak majd ebben a könyvben, amely eddig még nem jelent meg a gyerekirodalomban, és rövid, tárgyszerű ismertetést az állatok tulajdonságairól, érdekes szokásairól.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!