TERMÉSZETTUDOMÁNY / Zoológia kategória termékei
Az állatok fegyverei

: Az állatok fegyverei

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

193 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632330552

tartalom:

A szerző ebben a művében az állatok "fegyvereiről" nyújt olvasmányos formában rövid áttekintést . Az állatvilágban mindennapos harcot, amelynek végső célja a zsákmány elejtése, a védekező és a támadó oldaláról is bemutatja. Leírja azokat a tulajdonságokat, eszközöket, viselkedésformákat, amelyek egyaránt biztosítják a ragadozó és a békés természetű fajok létét, legalábbis egy bizonyos fokig, de sohasem tökéletesen, hiszen akkor egyetlen ragadozó sem tudna elegendő táplálékhoz jutni. A könyv, amely lényegében példák csokorba szedése, lebilincselő olvasmány, megértése úgyszólván semmi előképzettséget nem igényel, az olvasó még akkor is élvezni fogja, ha az általános iskolában tanultakat is már régen elfelejtette.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!