TERMÉSZETTUDOMÁNY / Zoológia kategória termékei
Bevezetés a viselkedésökológiába

, : Bevezetés a viselkedésökológiába

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

332 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963232627x

tartalom:

"Néhány éve hazánkban is nagy sikert aratott Richard Dawkins: Az önző gén című könyve. Az önző gén, illetve az önző egyed koncepcióját választotta könyve vezérfonalául két angol tudós, amikor az ökológiai tényezőknek az állatok viselkedésére gyakorolt hatását és a viselkedés evolúcióját vizsgálja. A szerzők minden viselkedésformát a ráfordítás és a haszon szempontjából elemeznek. Elképzeléseiket számos lenyűgöző példával támasztják alá. A leírt elméletek, következtetések sok vitát váltottak ki tudományos körökben, igazságukat vagy téves voltukat azonban ma még nehéz lenne eldönteni. Újszerűségük és érdekességük miatt érdemes megismerni ezeket az elképzeléseket mindenkinek, aki az etológia és az evolúcióelméletek iránt érdeklődik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!