TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Emlősök erdőn és mezőn

: Emlősök erdőn és mezőn

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n., 1997

Kiadó:

Passage Kiadó

Kategóriák:

Biológia Erdészet Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kis Természetbúvár

Terjedelem:

32 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632280024

tartalom:

Az állathatározó zsebkönyv elsősorban a kisiskolás diákok számára készült; az erdőn-mezőn, kirándulások során látható vagy csak rövid időre megpillantható emlősöket mutatja be színes ábrák és rövid magyarázó szövegek segítségével. Élőhelyeik szerint veszi sorra az állatokat - az erdők sűrűjében, a sövények mentén, a mezőn, a gyümölcsösökben élő emlősöket -, s figyelemmel van a sötétség leple alatt vadászó élővilág képviselőire is (nagyfülű denevér, Miller-vízicickány). Az állatok jellemzőiről - táplálkozási szokásaik, alakjuk, viselkedésük - sok mindent elmesél, majd arra biztatja a kisdiákokat, hogy széllel szemben igyekezzenek becserkészni a rejtőzködő állatokat, vagy távcsővel figyeljék mozgásukat. A mutató a bajuszos denevértől a vörös rókáig, a borztól a vízipocokig tünteti föl az állatok magyar és latin nevét. A kis zsebkönyv - állathatározóként kitűnően használható.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!