TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az írástanulás pszichológiája

: Az írástanulás pszichológiája

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

152 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631764699

tartalom:

"Az olvasás és az írás képességei közül az olvasás az utóbbi évtizedekben az érdeklődés középpontjába került, hiszen a tudományos-technikai forradalom információözönét olvasás útján kell befogadnunk. Az olvasás közvetlenül termelőtényezővé vált. A megértés és a sebesség néhány százalékos emelése munkaórákban mérhető. A kézírás jelenét és jövőjét illetően eddig megoszlottak a vélemények. A gépi adatrögzítés térhódítása sokáig azt az illúziót keltette, hogy a kézírás visszaszorul, korábbi jelentőségét elveszíti. Ez a prognosztikai bizonytalanság az írással foglalkozó kutatómunka mennyiségében is kifejezésre jutott. Az olvasás tanulásával foglalkozó publikációk számára nagyságrendekkel múlta felül a kézírás vizsgálatával foglalkozó tanulmányokét. A kézírás jelentőségéről és jövőjéről alkotott nézetek közül - mint az előzőekben már érzékeltettem - az kerekedett felül, amelyik szerint a kézírás állandó jelenléte és közvetlensége miatt semmi mással nem pótolható."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!