˝A házi befőtt nemcsak konzervált gyümölcs, hanem a termesztés, a szüret élményének megőrzése, s ha kert nincs is, jóleső emlékek felidézése a szülői házról, a gyermekkorról. Az egészséges táplálkozás elmaradhatatlan elemei télen a tartósított zöldségek és gyümölcsök: befőttek, gyümölcsízek, dzsemek, szörpök, gyümölcskocsonyák, gyümölcslevek és gyümölcsborok. Ezek elkészítéséhez nyújt segítséget a sikeres német könyv fordítása, a vitaminokat legjobban megkímélő, gyors, egyszerű eljárások ismertetésével. Gazdag receptgyűjtemény egészíti ki az elméleti részt, nem feledkezve meg az egyes fajták gyógyhatásairól sem.˝
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Ehrhard Donath: Házi gyümölcs- és zöldségfeldolgozás. Levek, borok, konzervek
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 1972
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
157 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632310535