„A vizsgálati módszereket részletesen ismerteti a könyv, de nem tér ki az alapvető laboratóriumi műveletek leírására, feltételezve, hogy a vizsgálatot végző személy az elvárható alapképzettséggel és némi laboratóriumi gyakorlattal rendelkezik. A könyv közreadásával elsősorban a gyümölcspálinka- és likőriparban dolgozó szakembereknek kívántunk segítséget nyújtani gyakorlati munkájukhoz. Reméljük azonban, hogy a hatósági ellenőrző szervezetek dolgozói, valamint az oktatás terén tevékenykedő szakemberek is hasznosítják a könyvben foglaltakat.”
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szeszesital-ipari vizsgálati módszerek
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1980
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia Kémia
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
205 p.
Kötésmód:
nyl
ISBN:
9632301277