TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Thomas-féle Kalkulus I. kötet

Thomas-féle Kalkulus I. kötet

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Typotex

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639548847

tartalom:

"A Thomas-féle Kalkulus a mérnökök matematikai oktatásában világszerte fogalommá vált. A tankönyv 15 fejezetből áll, melyek a differenciál- és integrálszámítás legalapvetőbb ismereteit ölelik fel. A Thomas-féle Kalkulus lefordítása és megjelentetése két okból is időszerű. Egyrészt a BSc-program gyakorlatközpontúsága az eddigieknél sokkal kevésbé elméleti tankönyvet kíván. Maga a tankönyv példatárat is pótol, valamint egységes és komplex tananyagot ad. Ugyanakkor az átjárhatóságot nagyban elősegíti, ha a magyar felsőoktatás ugyanazt a tankönyvet használja, mint a nyugat-európai és tengerentúli egyetemek. A Thomas-féle Kalkulust első lépcsőben tudomásunk szerint a BME választotta alaptankönyvének (évekig tartó diszkusszió és mérlegelés után), de várható, hogy megjelenése után több felsőoktatási intézmény is követni fogja ezt a példát. Az első kötet megjelenését hamarosan követi a 2. és a 3. A magyar kiadás ugyanis szemeszterenként bontva fog a hallgatók rendelkezésére állni. Az eredeti munkát George B. Thomas, a Massachusetts Institut of Technology néhai professzora írta a differenciál- és integrálszámítás oktatására. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!