MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
A növényvédelmi állattan kézikönyve 6

A növényvédelmi állattan kézikönyve 6

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Növényvédelem Zoológia Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

307 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630569418

tartalom:

"E kézikönyv fő célja a kártevők elleni korszerű, környezetkímélő védekezés elméletének és gyakorlatának biológiai megalapozása. Az Olvasó a kézikönyv 6. - befejező - kötetét tartja a kezében, mely az atkák rendjébe tartozó kártevőfajokat, valamint az esetenként vagy rendszeresen kárt okozó madár- és emlősfajokat tárgyalja. Minthogy a környezetkímélő védekezési módszerek kidolgozásához, továbbfejlesztéséhez, ill. eredményes gyakorlati alkalmazásához elengedhetetlen a kártevők biológiájának részletes ismerete, a szerzők az alaktani jellemzés mellet igen részletesen tárgyalják a fajok elterjedését, különösen pedig életmódjukat, károsításuk jellegét és természetes ellenségeiket. A biológiai ismeretek mellet természetesen a kártevők gazdasági jelentőségének, tömeges előfordulásuk előrejelzésének, valamint a védekezés alapelveinek tárgyalása is megfelelő hangsúlyt kap."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!