Mivel egy hidegtálat általában többen ülünk körül, így receptjeink zöme nem négy személyre szól. Természetesen az egy személyre szabott mennyiségek sem túlzottan bőségesek, hiszen a hidegkonyha egyik varázsa abban rejlik, hogy sokfélét falatozunk - vagy inkább csak csipegetünk, minél többféle finomsághoz jutva. Falatnyi szendvicseink tulajdonképpen kis "étvágyfalatok", melyek előételként is tálalhatók, adhatjuk borkorcsolyaként kós- toláshoz, de többfélét elkészítve, ízlésesen, vidáman elrendezve egész vendégsereget is jóllakathatunk vele. A falatkák sora természetesen tetszés szerint bővíthető.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lurz Gerda: A 100 legjobb ötlet hidegtálakhoz
Kiadás:
Kistarcsa,
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
78 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
963036770X
tartalom:
leírás:
Néhány helyen kiemelőtollal aláhúzva.