SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Évezredek asztalánál. Táplálkozásunk története

, : Évezredek asztalánál. Táplálkozásunk története

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

363 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kalandvágy, a találékonyság, az éhség és a kísérletezőkedv együttesen formálták táplálkozásunkat és az étrendek kialakulásának történetét, civilizációnknak ezt az érdekes és élvezetes fejezetét. Szerepe volt ebben a fejlődésben a természettel folytatott harcnak, az érdekes találmányoknak és felfedezéseknek, a háborúknak és a kisstílű intrikáknak éppúgy, mint az egyes népek viszontagságos sorsának és a furcsa véletleneknek. Kiadványunk szövegben és képekben ismerteti meg olvasóinkkal az ősember kásáját, a spártaiak nem túlságosan kívánatos fekete "löttyét", majd Trimalchio lakomájának fogásait és a Napkirály fényűző udvarát és konyháját. Végül egy kis ízelítőt adunk a modern, nemzetközi konyha specialitásaiból is. A tehetséges szerzőpár azonban nem az ínyencek könyvét írta meg. Szórakoztató és egyben új tanulságokra, összefüggésekre utaló olvasmány is ez a mű, és felhívja korunk emberének figyelmét arra, hogy táplálkozásának ésszerű megoldása az emberiség nagy és sürgős feladatai közé tartozik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!