Magunk és családunk érdeke, hogy a rendelkezésünkre álló zöldség- és főzelékfélékből, gyümölcsökből, fűszernövényekből télre is tartalékoljunk, azaz tartósítsunk. A gyári konzervek vagy mélyhűtött termékek jók, használatuk kényelmes, de a házi tartósítás mégis kifizetődő, hiszen a legtöbb családnak van valamilyen kedvező lehetősége a nyersanyag beszerzésére: sok minden kerül ki a saját kertekből, sokan kapnak ajándékot a rokonok, barátok, szomszédok kertjéből vagy újabban a nálunk is terjedő „szedd magad” mozgalom révén olcsón jutnak friss, kifogástalan minőségű zöldség- és gyümölcsfélékhez.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Pelle Józsefné: Nyári ízek télire
Kiadás:
Budapest, 1988
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
121 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
963093275x