SZÉPIRODALOM / Adoma, aforizma kategória termékei
Aforizmák

: Aforizmák

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

T-Twins Kiadó

Kategóriák:

Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

172 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637977880

tartalom:

"Ezt a könyvet, amelynek jómagam vagyok a szerzője, rövid elmélkedésekből állítottam össze; vizsgálódásokból legnagyobbrészt olyan tárgyak kapcsán, amelyeknek amúgy nem szoktak ilyeneket szentelni. Mindennemű irigységtől mentesen jegyeztem le őket. Ha elidőztem itt-ott valakinél, úgy az olvasó mindahányszor megelégedéssel nyugtázhatja, hogy az én magam vagyok, annak jeléül, hogy már rég megbékültem magammal. Nem emlékszem, hogy bárkit is utánoztam volna - sem Kästnert, sem Wielandot, sem Sterne-t, és Shakespeare-t sem, márpedig egyedül ők azok az írók, akiket irigyelnék, ha a temperamentumom hátrányomra változnék meg, illetőleg akiket utánoznék, ha tehetségem javamra válóan tökéletesednék." (Georg Christoph Lichtenberg)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!