Felhasználási feltételek

 1. A Híd Betéti Társaság (1132 Budapest, Csanády u. 7. Adószám: 24461870-2-41) online antikváriumot üzemeltet a www.antikva.hu domain név alatt. A Híd Bt hivatalos levelezési címe az administrator@antikva.hu. A Online Antikvárium adatbázis-szerverén internetes antikvár-szolgáltatás vehető igénybe.
 2. Az Online Antikvárium domain címein az online regisztráció során feltöltött adatokért az Online Antikvárium semminemű felelőséget nem vállal.
 3. Az Online Antikvárium címein elhelyezett anyagok kezelése a felhasználó által megadott felhasználónév (e-mail cím) és jelszó alapján történik, melyet a Híd Bt harmadik személy részére sem írásban, sem elektronikus adathordozón nem ad tovább semmilyen körülmények között. Az adatokat adatbázis-szerverén tárolja, technikai és szakmai felelősséget vállal a felhasználónevek, jelszavak és a rögzített adatok biztonságos tárolásáért és egyediségéért.
 4. Az Online Antikvárium üzemeltetője - amennyiben az adatbázist külső támadás, illetve bármilyen fizikai sérülés éri - nem vállal felelőséget az adatok megőrzésére vagy újratöltésére. Az ebből származó, a regisztrált felhasználót érő kárt nem téríti meg. Vállalja azonban a regisztrált ügyfelek 6 napon belüli értesítését az adatbázisban bekövetkezett esetleges sérülésekről.
 5. Az Online Antikvárium üzemeltetői a regisztráció után az administrator@antikva.hu címről a Híd Bt szolgáltatásait érintő hírleveleket juttathatnak el regisztrált felhasználóinak, melyek a Híd Bt saját tartalom-szolgáltatásaival függenek össze.
 6. Az üzemeltető megtagadhatja a szolgáltatást, ha a regisztrációban megadott e-mail cím megszünt, vagy valódisága nem ellenőrzihető. Az Online Antikvárium üzemeltetői azonnal megtagadják a szolgáltatást, ha a regisztrációt végző személy az általa kezelt oldalon olyan adatot közöl, mely jogszabályellenes, obszcén, közszeméremsértő, vagy mások személyes szabadságát, világnézetét, illetve jóhírét sérti. A szolgáltatás megtagadásának tényéről a Híd Bt a regisztrációban megadott e-mail címre értesítést küld.
 7. Az administrator@antikva.hu e-mail címen folytatott levelezés üzleti levelezésnek minősül, melyet a szolgáltató a regisztrációt követő 360 napig tárol.
 8. Az Online Antikvárium tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos a Híd Bt előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Híd Bt azonban beleegyezik abba, hogy saját használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.
 9. Az Antikva logo a Híd Bt. kereskedelmi védjegye.
 10. A Híd Bt. web-oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára.
 11. A Híd Bt fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja, grafikáját megváltoztassa a regisztráció során megadott adatok változatlansága mellett. A Híd Bt mindent megtesz a szolgáltatás folyamatosságáért, de nem garantálja, hogy a web-oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 12. A Híd Bt nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Antikva web-oldalai kapcsolódnak.
 13. A könyvek megrendelhetőek:
  • postai utánvéttel,
  • GLS futárszolgálattal,
  • PickPackPont átvételi pontokon,
  • személyesen átvehető a Budapest XIII., Vág u. 2/G. szám alatti raktárunkban. Személyes átvételnél a vevő minden további nélkül elállhat a megrendelt könyv megvételétől.
  • 10.000 Ft fölötti rendelésnél a postai költséget átvállaljuk.
  Utánvéttel kézbesített könyveket csak abban az esetben áll módunkban visszavenni, ha bebizonyosodik, hogy a könyv leírásánál nem voltunk elég alaposak, és esetleges hibák, hiányosságok elkerülték figyelmünket.
 14. Tartalmi kifogásokért (a mű címe alapján mást várt a könyvtől, netán a szerző eme munkája laposabbra sikerült a megszokottnál) nem felelhetünk.
 15. A Híd Bt. fenntartja magának a jogot az Online Antikvárium regisztrációs feltételeinek megváltoztatására.
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!