Mindenekelőtt tenyésztői és üzemszervezői munkában új szemléletet kell meghonosítani. Ennek birtokában azután lépésről lépésre érhetjük el a kitűzött célt.
A szerzők ehhez kívánnak segítséget nyújtani. Miközben hazai és külföldi példákkal ismertetik a marhahústermelés tenyésztésgenetikai, üzemszervezési, tartástechnológiai, takarmányozási módszereit, az új szemlélet kialakítására helyezik a fő súlyt. Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akiknek feladata a hazai marhahústermelés fejlesztése, s akiken múlik, hogy a broilermarha, a holnap szarvasmarhája— a ma szarvasmarhája legyen.
MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Hajas Pál, Várkonyi József: A broilermarha (A marhahústermelés módszerei)
Kiadás:
Budapest, 1974
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
336 p., ill., 14 tbl.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632306635