MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A juh takarmányozása

, : A juh takarmányozása

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A takarmányozás elmélete és gyakorlata

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A juhhús - főként a bárányhús - jó értékesítési lehetőségei és a természetes alapanyagok textiliparban való egyre szélesebb körű felhasználása folytán a juhtenyésztés hazánkban is fellendülőben van. A mezőgazdaságban bekövetkezett változások miatt a juhtakarmányozást új alapokra kell helyezni, hiszen az összköltségnek - még legeltetéssel is - jelentős hányadát alkotja a takarmányozás költsége. Az állat szükségleteinek megfelelő gazdaságos takarmányozás megvalósításához nyújt segítséget a könyv, amely az állatfaj sajátosságaival, a juh kor, nem és hasznosítási irány szerinti táplálóanyag-szükségletével, szóba jöhető takarmányokkal és takarmánykiegészítőkkel, a juhok nyári és téli takarmányozásának technológiájával ismerteti meg az olvasót. Végül a juhászat méretének a takarmányozás jellegére gyakorolt befolyását tárgyalja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!