MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A juhok gépi fejése és nyírása

A juhok gépi fejése és nyírása

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ma újdonság, holnap gyakorlat

Terjedelem:

88 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632316118

tartalom:

˝Nagy állományoknál a gépi fejéssel mind a munka termelékenysége, mind a termék minősége javul. Indokolt a juhok gépi fejésével ismét intenzíven foglalkozni. A juhfejű gépek gazdaságosan és jól csak megfelelő személyi és környezeti feltételek között képesek működni. Ismerni kell a működésüket, a működtetéshez szükséges szervezési feladatokat. A juhok gépi nyírása általánossá vált. Ma, a nyírást főként e munkafolyamat elvégzésére összeállt vándorló brigádok látják el, akik a szükséges szakismeretekkel és gépi berendezésekkel is rendelkeznek. Egyre több gazdaságban igényként jelentkezik a saját nyíróbrigádok létrehozása és ellátása a szükséges műszaki eszközökkel. A nyíróberendezések kezelése, karbantartása speciális szaktudást igényel. Szakszerű használat mellett e gépek - kedvező beszerzési költségüket is figyelembe véve - az igényeket kielégítik. A könyv a két fő juhászati munkafolyamat gépesítésének terjedéséhez, a gépek szakszerű használatának megismertetésével járul hozzá.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!