MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A kutyatartás fortélyai

: A kutyatartás fortélyai

Kiadás:

Győr, 1993

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963450267

tartalom:

"Az ember és a kutya társas kapcsolata már nagyon régen kezdődött, eredetét még ma is vizsgálják. Az emberek többsége az állatok közül a kutyához vonzódik leginkább, mivel szórakoztatnak, megnyugtatnak bennünket, hízelegnek nekünk, és természetesen játszanak velünk. Tulajdonképpen valamennyi kutya okos, engedelmes, szeretetreméltóan kedves társ, de mindegyik fajta általában arra a célra alkalmas, amelyre kitenyésztették. Ma már (elsősorban városokban) a kutyát inkább hobbyból tartják. A legtöbb szülő gyermekének akar örömöt szerezni egy ilyen kis társsal, mások egyhangú életükön akarnak változtatni egy kutyussal. Persze akadnak olyan emberek is, akik azért fogadnak be maguk mellé kutyát, mert egyedül élnek, vagy mert valamilyen oknál fogva sajnos nem lehet gyermekük. A kiskutyát a kisgyermekhez lehetne legjobban hasonlítani. Mindkettő védtelen, félénk, gondozásra és nevelésre szorul. De a kisgyermek az évek folyamán felnőtté válik, és önállósul. A kutya ezzel szemben felnőtt korában is, élete végéig gondozásra szorul. Bár ugyanúgy, mint egy kisgyermek nevelésénél, sok örömben, de ugyanannyi fáradozásban lesz részünk kutyánk élete során, míg egy okos, engedelmes, barátságos társat sikerül nevelnünk belőle. A gazdának fontos tudnia, hogy kutyájával nem csak játszani kell, hanem minden nap etetni, itatni, sétáltatni is kell. Meghatározott időnként oltásra kell vinni, és takarítani kell utána."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!