MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Háziállatok szövettana

: Háziállatok szövettana

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

480 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az állatorvostanhallgatók tankönyve, de bizonyára a második kiadást is nagy érdeklődéssel fogadják a szövettant művelő szakemberek és a nagyon hasznos ismeretanyag felújítására törekvő gyakorló állatorvosok. A könyv első része megismerteti az olvasót a sejttan alapvető ismereteivel, a sejtek tulajdonságaival. Ezt követi az egyes szövetféleségek, majd ezek alapján az egyes szervek szöveti felépítésének tárgyalása az anatómiai rendszerezésnek megfelelő beosztásban. Önálló részként, de az előzők ismeretével, foglalkozik a könyv a házimadarak szövettanával, a szervek szöveteivel, kiemelve az emlősállatokhoz viszonyított sajátságokat. Végül ismerteti a szövettani technikát, segítséget nyújtva az ezzel foglalkozó szakembereknek szövetkészítmények előállításához.

Külön értéke a könyvnek a sok szövettani metszetet bemutató rendkívül gazdag illusztráció (435), mely kitűnően szemlélteti az ismeretanyagot.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!