MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Húsmarhatenyésztés

Húsmarhatenyésztés

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

349 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632320689

tartalom:

A marhahústermelés népgazdasági jelentősége fokozatosan növekszik. Az üzemek keresik a gazdaságos termelés lehetőségeit. Igen sok tapasztalat halmozódott fel a kutatási és gyakorlati munka közben egyaránt. Ezek csokorba kötése jól szolgálja a hazai húsmarhatenyésztés fejlesztését. A jövő feladata a tapasztalatok alapján az állomány többszörözése.
E törekvéseket szolgálja a dr. Dohy János áltat összefogott szerzőgárda könyve, amely A húsmarhatenyésztés helyzete és közgazdasági feltételei c. bevezető után A marhahústermelés élettani alapjai és növelésének biológiai lehetőségei, A húsmarha nemesítése és fajtái, A marhahústermelés gyakorlata, A marhahús piaci értékesítésének lehetőségei, A marhahústermelés gazdaságossága c. fejezetekre tagolva foglalja össze a húsmarhatenyésztéssel kapcsolatos hazai és külföldi tapasztalatokat.
A jól szerkesztett ábrák és szemléltető fotók hasznosan egészítik ki a mondanivalót.
A könyv gyakorlatias jellege, gazdag ismeretanyaga révén remélhetően hasznos kézikönyve lesz a gyakorlati tenyésztőknek, a továbbképzésnek, s mivel a hazai tapasztalatoknál szélesebb az ismeretanyaga, a külföldön munkát vállaló szakembereinknek is.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

5 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!