SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Bihar-hegység. Turistakalauz

: Bihar-hegység. Turistakalauz

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Alpinizmus Erdély Útikönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632534948

tartalom:

"Keleti országhatárunk közeléből tiszta időben az Erdélyi-Szigethegység körvonalai zárják a látóhatárt. Az ennek részét alkotó Bihar-hegységet a magyar turisták alig ismerik. Ezért adjuk most közre Mátyás Vilmos több mint fél évszázados helyszíni kutatómunka alapján írt könyvét. A turisztikai szempontól rendkívül kedvező adottságokkal rendelkező Bihar-hegység egyformán sok élményt nyújt a turisztikában járatlan kirándulónak és az alpinista-barlangász jártasságú turistának is. Bércei bár magasak, mégis könnyen járhatók; a gyephavasokról lélegzetelállító panorámák nyílnak. A változatos túraútvonalak nyomon követése pedig sok helyütt a "felfedezés" örömével járhat együtt. A hegymászóknak itt gyakran szó szerint árkon-bokron járva, út nélkül kell megbírkóznia egy-egy eldugott természeti szépség felkeresésekor. A hegység egyedülálló látnivalóinak , a Szamos Bazárnak, a Galbináriának, a Csodavárnak a meglátogatása pedig felejthetetlen élmény."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!