SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Találkozás az ördöggel

: Találkozás az ördöggel

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Alpinizmus Geológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

113 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A nálunk is nagy sikerrel játszott "Találkozás az ördöggel" című filmet Tazieff könyv formájában is feldolgozta. A mű tulajdonképpen Japán, Fülöp-szigetek, Jáva, Hawaii, Latin-Amerika, Mexikó, Közép-Afrika, Azori-szigetek, Szicília működő vulkánjainak tanulmányozása és kutatása során készült. A könyv gerincét és nagy értékét a 93 db fényképfelvétel alkotja, amelyből 12 db színes. A felvételek párhuzamosan készültek a filmmel, így most az olvasó a teljes filmanyagot élvezheti könyv formájában. A felvételek legnagyobb része láthatóanb életveszélyes körülmények közt, izzó lávafolyamok, fortyogó tűztavak, robbanásos kő- és hamucső, fojtó vulkáni gőzök és gázok közvetlen közelében örökített meg egy-egy emberi szem által ritkán látott pillanatot. A szöveges rész nem oszlik fejezetekre, hanem a könyv elejétől végig népszerű tudományos élménybeszámoló. Bemutatja egy-egy vulkánkitörés helyszínén a tudós kutatóban keletkezett színes impressziót, de az alkalom hitelességét alátámasztó értékes adatokat is találunk a könyvben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!