SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Tíz meredek sziklafal

: Tíz meredek sziklafal

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Alpinizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

107 p., 16 t.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Az Eiger két kilométeres, csaknem függőleges, jeges, havas, északi sziklafalán - amelyről már tizennyolcan lezuhantak és szörnyethaltak - lassan, írtózatos erőfeszítéssel kúszik felfelé két csehszlovák hegymászó. Felettük repülőgép, helikopter köröz; és tv-kamerák követik minden mozdulatukat. A hegy lábánál elterülő Grindewald nyaralói nagy fényerősségű távcsöveken, reggeltől estig izgatottan figyelik az életveszélyes vállalkozást. A távírók pedig továbbítják a rádióriporterek, az újságírók szenzációs híreit: " Csehszlovákok az Eigeren! Már az Isteni traverzhez értek!" stb. Így kezdődik a Tíz meredek sziklafal" tíz igaz története közül Az örökös árnyék falán című leírás, és ugyanilyen izgalmas, érdekfeszítő a többi is. Az olvasók a könyvből megismerhetik a Magas-Tátra, az Alpok, a Kaukázus legszebb vidékeit; a Dru, a Grandes Jorasses, a Donguz Orun, a Nakra-Tau, a Dich-Tau és még sok más veszélyes sziklafal megmászásának történetét, s közben megtudják: mennyi áldozatot követelt egy-egy csúcs meghódítása

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!