TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Amerika regénye

: Amerika regénye

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1948

Kiadó:

Bibliotheca

Kategóriák:

Amerika története Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

314 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Van egy törvényszerűség, amelyet egyformán felismer a közgazdasági professzora és a rendőrbíró: aki jelentős ideig étkezett a Ritzben, nem szívesen tér vissza a Kispiszkos híres halászlékondérjához. Pillanatnyi éhségét természetesen a Kispiszkos kitűnő kosztja is csillapítja. De körömszakadtáig küzd azért, hogy fenntartsa az egyszer elért életszínvonalat, míg végül nyíltan bevallja vereségét és lemond róla.
Időszámításunk első tíz évszázadában barbárok gázoltak keresztül Nyugat-Európán s ott le is telepedtek. Szimpla ízlésű emberek voltak, mondhatnók úgy is, hogy nem volt ízlésük. A mennyiséget a minőség fölé helyezték és ez a földrész, melyet a jégkorszak óta úgyszólván karcolás sem ért, könnyűszerrel elégítette ki igényeiket, amelyek csak a gyalulatlan fapad, a mócsingos marhakaraj és korlátlan mennyiségű sör szükségletéig terjedtek."

leírás:

Eredeti védőborítóval. Érvénytelen bélyegzővel a címlapon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!