TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Juan Francisco Manzano önéletírása

: Juan Francisco Manzano önéletírása

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika története Életrajz Közép-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

121 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Manzano félvér rabszolga volt Kubában,a múlt század elején. A maga erejéből tanult meg írni-olvasni. Bámulatos, hogy az övéhez hasonló körülmények közt, egy nagyrészt írástudatlan társadalomban valaki az írásbeliségre törekszik, és más korokban, más tájakon kialakult eszmei, érzelmi és ízlésnormákhoz szabja az életét. Írása - amely azt mondja el, hogyan bánik vele és sorstársaival úrnője, egy kicsinyesen gonosz némber, és hogyan választja Manzano a lázadásnak azt az egyetlen módját, amely lehetséges neki, a szökést - az emberi fájdalom megrázó és kétségbevonhatatlan hitelességű bizonylata. A kiadást függelék egészíti ki: Manzano néhány verse és pártfogójához egy nagy kubai íróhoz, Domingo Delmontéhoz írt levelei, melyek egy frissen megismert és alig megemésztett kultúra nemes érzelemvilágát villantják fel egy állati lét szakadatlan megaláztatásai közt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!